Well hello there!

Question about running custom maps

More or less everything you want to know about mapping for WildWest.

Moderators: Ringo, wwbiteme, zivs

User avatar
El Poncho
Prospector
Prospector
Posts: 138
Joined: Tue Mar 02, 2010 3:51 am
Location: Land of 10,000 Lakes

Post by El Poncho » Wed Apr 14, 2010 7:29 pm

Ok, maybe you're not understanding what I'm trying to get across.

I understand most of those spawn issues and what to do with them. Where I'm running into a problem is when I compile my test map, and then try to run:

/sv_pure 0
/devmap mymapname

I thought it was just the map that I created that wasn't working. But by further inspection and trying to just run other wildwest maps on my own server gives me the same results. So....I'm not sure where to go from here, because I can run regular RTCW servers without any problems to test play maps, and /devmap works just fine with regular RTCW.

:(

User avatar
Ringo
Site Administrator
Posts: 1036
Joined: Sun Apr 05, 2009 9:28 pm
Location: Am*dam
Contact:

Post by Ringo » Thu Apr 15, 2010 7:19 am

email me the map file and ill have a look what exactly is going on ..
and i can narrow it down where the stuff gets fuzzy ,

Serverwise , clientwise , map wise
( im able to test it under linux , windows , and mac .. ) to see if any of the above is the error
WIP : Wildwest ET
WIP : Wildwest_Radar
WIP : Wildwest_Sanmiguel
WIP : Wildwest_Yuma
WIP : Wildwest Jailbreak
WIP : Wildwest_Muerte
WIP : Wildwest_Abby

User avatar
El Poncho
Prospector
Prospector
Posts: 138
Joined: Tue Mar 02, 2010 3:51 am
Location: Land of 10,000 Lakes

Post by El Poncho » Tue Apr 20, 2010 2:01 pm

I emailed the file to you. It's just a simple square room with some textures and entities.

I'm pretty sure the error is client related because I can't run any of the wildwest maps or run /devmap without my character getting stuck in the spawn unable to move any direction.

User avatar
Ringo
Site Administrator
Posts: 1036
Joined: Sun Apr 05, 2009 9:28 pm
Location: Am*dam
Contact:

Post by Ringo » Thu Apr 22, 2010 7:23 am

El Poncho wrote:I emailed the file to you. It's just a simple square room with some textures and entities.

I'm pretty sure the error is client related because I can't run any of the wildwest maps or run /devmap without my character getting stuck in the spawn unable to move any direction.
ill have a look tonight :) i might post your square room maps under the 1.6 section for reverence . but first lets see what happens when loading it up :)
WIP : Wildwest ET
WIP : Wildwest_Radar
WIP : Wildwest_Sanmiguel
WIP : Wildwest_Yuma
WIP : Wildwest Jailbreak
WIP : Wildwest_Muerte
WIP : Wildwest_Abby

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests