Well hello there!

Sorry for any problems

To see what the Judge has cooked up it is found right here!

Moderators: Ringo, wwbiteme, zivs

Post Reply
User avatar
wwbiteme
Site Administrator
Posts: 878
Joined: Wed Oct 10, 2007 2:27 pm
Location: New Hampshire, USA
Contact:

Sorry for any problems

Post by wwbiteme » Wed Jun 24, 2009 10:14 pm

Hi All

I received a few IM's from people that could not log onto the forums. What I found out is on the last nameserver move for some reason the test skin which is the gray background did not move. So anyone with this skin was locked out with no way to make changes to correct to the green skin that was available.

I even on checking this problem locked myself off the forums and its my forum!! Yes I was a dumbass... I am the first person to stick my finger in the outlet to see what happens... :shock:

Anyways a big thank you goes out to AzH due to he helps me to host this forum on his servers and he got it all sorted out!!! THANKS ALAN!!! :D
Image

User avatar
zivs
Super Moderator
Posts: 720
Joined: Thu Dec 25, 2008 3:38 pm
Location: Ogre, Latvia
Contact:

Post by zivs » Wed Jun 24, 2009 10:22 pm

Am I missing something or what? I see only the green skin, green one expanded and the basically default ("test") PHPBB (or what was it's name) skin? :)

User avatar
wwbiteme
Site Administrator
Posts: 878
Joined: Wed Oct 10, 2007 2:27 pm
Location: New Hampshire, USA
Contact:

Post by wwbiteme » Wed Jun 24, 2009 11:39 pm

The issue was the test skin got deleated. So if you had this set as your skin you got an error message and were basicaly locked out. AzH replaced the test skin and that one should be working fine now.
Image

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest